header image

Prenos orodij

Za vas smo pripravili nekaj orodij, ki vam bodo poenostavila nekatera opravila. So enostavna za uporabo in ne zahtevajo visokih vložkov. Za tiste, ki nimajo volje in časa, da bi se sami prebijali skozi…

PomočDatoteke za prenos smo zaradi prostorske stiske premaknili na naš strežnik www.myofficeteam.eu
  • Share/Bookmark

Odzivi

ZDRAVO!

super ste to pripravili. Upam, da nam bo koristilo.
zanima pa me ali imate program tudi za potne naloge?

Bi bila pa zelo vesela, če me obvestite, če boste imeli kakšne novosti.

LP, Helena

P.S program smo naročili danes (Špelič Jožko s.p.)

Hvala za Vašo pohvalo. Se bomo trudili še naprej ponuditi čim več malim podjetjem. Sicer pa tudi jaz upam, da Vam pride prav.

Pozdravljeni,
danes sem našla vašo stran in na žalost ugotovila, da se brezplačnega programa za enostavno knjigovodstvo ne da več naložiti. Program imam narejen v excellu in ga tudi uporabljam, zanima pa me, kakšen je vaš – ali mi lahko pošljete kakšno demo verzijo, zanima pa me tudi cena.

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni,

Smo ravno v fazi celovite prenove strežniškega sistema, zato da bomo lahko ponudili dostop do programčka kar preko spleta.

Si bom naredil zaznamek in vas bom obvestil, ko zadevo aktiviramo (predvidoma naslednji teden). Takrat bo možno zadevo tudi povsem brezplačno preizkusiti kar na spletu.

Cena bo neprofitna, ne bo pa zadeva brezplačna. V končni fazi je treba pokriti licenčnine, strojno opremo ipd. in nenazadnje nekaj našega dela.

Do takrat pa lep pozdrav,
P.J.

Pozdravljeni,
odprla bom s.p., z enostavnim knjigovodstvom, in ne bom davčna zavezanka (dejavnost: prevajanje, lektoriranje). Je zame vas program primeren (smiseln)? Beta verzijo sem si pravkar nalozila, a priznam, da se se ne znajdem dobro.
Hvala in lepo vas pozdravljam.
Mojca

Pozdravljeni se enkrat,

se opravicujem, ker je moje zgornje vprasanje popolnoma nejasno, saj nisem napisala niti imena programa, za katerega se zanimam: Mini IS.
Vmes sem sama tudi ze prisla do nekaterih odgovorov, tako da lahko moje vprasanje kar v celoti vrzete v kos.
Lep pozdrav,
Mojca

Živjo, pregledujem vašo spletno stran ali žal nisem prišel do pravega linka kjer bi lahko prenesel vaš program.
Lahko pomagate?

Pozdravljeni,
tudi jaz bi želela pomoč glede prenosa programa oziroma nakupa MINI IS.

Očitno ne bo nič =(

Pozdravljeni, tudi mene zanima prenos oziroma nakup MINI IS.
Kako lahko pridem do njega?

Še ena, ki vztrajno klika po strani in išče gumb Kupi :)

Sem bil vesel, da nekdo daje na razpolago kaj zastonj – no prej ali slej vsakega premami pohlep ;) Jaz imam dvostavno knjigovodstvo na Excel pa lahko vsak dobi zastonj … Še boje pa je, da skupaj ustanovimo zadrugo in si delimo stroške.

Hej, lep pozdrav.

Najprej popravek. Ni bil v igri pohlep avtorja. Ampak zelja po “vec” na strani odjemalcev – in tega preprosto ne gre zadovoljevati v nedogled brezplacno. Zato smo tudi zadeve umaknili iz prodaje.

Nemogoce je zadeve drzati na nivoju in nadgrajevati, ce na drugi strani ni virov, ki bi pokrili razvoj. Ljudje pogosto mesajo pojma neprofitnost in brezplacnost. Na zalost.

Ce obstoji moznost pokrivanja stroskov razvoja – I am in. Dovolj je sporocilo po elektronski posti in zadeve lahko stecejo. ;-)

Pozdravljeni!

Že dlje časa brskam na netu po programu za enostavno knjigovodstvo. Vse povezave me vodijo na Vaš portal. Po pregledu, bi mi zadostovalo takšno vodenje knjig, saj gre za popoldansko dejavnost z par računi na mesec, da je še kakšen € na mesec zraven. Zato me zanima ali ste lahko tako dobri in mi poslali kako kopijo vašega programa?

Prosim, za kontakt in odgovor.

Hvala!

Ali je še možno kje dobiti/kupiti tale programček. Zelo prav bi mi prišel …

Hvala in lp

Pozdravljeni!

Tudi sama sem se ob prebiranju vaših strani navdušila nad tem programčkom, če ga lahko imenujem tako, a na žalost ne vem, kje jo lahko kupim (Mini IS s poslovnim izidom in bilanco stanja). Želela bi ga imeti.

Hvala in lp.

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !